Jij en jouw mini-me

De mini-me trend, hij kan je niet ontgaan zijn. De hashtag #twinningiswinning vliegt al enige tijd op diverse social mediakanalen om onze oren. En dat is niet voor niets. Veel vaders en moeders vinden het geweldig om hun outfits op die van hun kinderen af te stemmen. Terecht vinden wij. En we zijn blij dat deze trend ook een aantal mooie schoenmerken niet is ontgaan. 

Dr. Martens, Chloe, Alexander McQueen, Dsquared2, Nubbik, Puma en Timberland, schoenmerken die twinning mogelijk maken zonder volwassenen uit te rusten met kinderlijke schoenen of kinderen op te zadelen met te volwassen ogende schoenen. De kinderschoenen van deze merken komen uit goede fabrieken die begrijpen dat comfort centraal hoort te staan. Op deze schoenen kunnen kinderen naar hartenlust spelen, rennen en klauteren. Én matchen met hun vader of moeder die look-a-like schoenen dragen die het comfort bieden dat een volwassene nodig heeft.

De mode is veranderd. De tijd dat kinderschoenen saai en soms zelfs eenheidsworst waren, ligt ver achter ons. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment met eerdergenoemde merken die twinning mogelijk maken. Het allerbelangrijkste echter, vinden wij de pasvorm. Twinning is fun, maar dat moet dan wel met de juiste schoen. We staan voor je klaar!

Hebben jij en je zoon of dochter wel eens matching outfit aan? Wij zijn benieuwd, deel je leukste mini-me foto met op onze Facebookpagina!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.