Back to school

Sommige ouders kijken er reikhalzend naar uit, anderen missen hun kroost al bij het idee. Hoe dan ook, er is geen ontkomen aan: de scholen zijn weer begonnen! Onze kleuters huppelen vrolijk naar hun nieuwe klas en stiekem -want echt zin hebben is niet stoer- hebben onze oudere kids in de bovenbouw er toch ook wel weer zin in.

In zo’n lange zomervakantie komen kinderlijfjes en -voeten tot rust en krijgen ze alle gelegenheid om te groeien. Shirtjes die voor de zomer nog ruim zaten, zijn nu naveltruitjes geworden, lange broeken zijn nu hoogwaterexemplaren en de sportkleding zit beduidend krapper. En ook voeten nemen het er in de zomer van. In zes weken een maat groeien, is geen uitzondering. Voorkom door de voetjes even na te laten meten dat jouw kind letterlijk met kromme tenen loopt. Bij Mets Kinderschoenen meten we de lengte en breedte van de voeten van jouw kroost en geven we professioneel advies. Jouw kinderen lopen de deur uit met schoenen die goede ondersteuning bieden en de voeten bovendien droog houden.

Met ons nieuwe assortiment hebben we voor elke kindervoet een oplossing. Eentje die ook bij jouw kind in de smaak valt! Wat denk je? Valt jouw dochter op deze stoere Alexander Mcqueen of kiest ze liever voor dit Clic veterbootje? En jouw zoon? Wordt hij gelukkig van deze coole Red Rags of past deze sneaker met klittenband beter bij hem? Je ziet, er is ongelooflijk veel te kiezen.

Back to school in stijl. Wij zorgen voor perfect zittende schoenen waar jouw kind mee voor de dag kan komen.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.